Slide OM OSS BOKA SERVICE FJÄDRINGSTIPS WEBBSHOP START KONTAKT

Slide VÅR VERKSTAD om oss För dig som går och har funderingar över din fjädring och kanske inte riktigt vet hur den skall bete sig för att vara tillfredställande. Slå oss gärna en signal, så ger vi dig tips och råd!

Vid en modifiering bygger Kumlins om din befintliga fjädring för att anpassas till just dina personliga behov. När det gäller support så slutar inte den direkt efter din modifiering. Utan är du osäker på något så är det bara att slå en signal så hjälper vi dig gärna och skulle vi inte kunna lösa problemet per telefon, åtar vi oss naturligtvis att göra en ny sättning om så skulle behövas. Endast verktyg i toppklass används vid tillverkning, montering samt reparation av din fjädring. Utöver det så består den kunniga personalen av erfarna och duktiga mekaniker. Här testas och kontrolleras fjädrarna innan montering.

För att kunna tillgodose kundens behov av snabb leverans så står våra lagerhyllor alltid fulla med fjädrar och delar till ett stort antal olika modeller. Just för att du skall kunna få din cykel körklar så fort som möjligt!

Slide Bengt Kumlin Ägare, föreläsare & fjädringstekniker [email protected] Albin Kumlin Ägare, webb & logistikansvarig [email protected] Dennis Eriksson Fjädringstekniker [email protected] Jan-Ove Eriksson Fjädringstekniker Mikael Lundberg Fjädringstekniker Alfons Lindström Fjädringstekniker Gabriel Alriksson Lager & Logistik VÅR PERSONAL Säg hej till...

EVELINAUPHOTO

Slide

Slide Suspension for the Swedish elite Vi förser Sveriges elite med fjädring och service i världsklass. Alltid nära till hands. Start OM OSS BOKA SERVICE WEBBSHOP FJÄDRINGSTIPS KONTAKT